Braun Silk-épil 5-610 epilátor

Braun Silk-épil 5-610 epilátor

Trhem osvědčený produkt, Braun Silk-épil 5-610 epilátor od výrobce v akci za 1 699 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost:
1 699 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

 Silk-épil 5-610 Wet&Dry epilátor se 4 nástavci, včetně nástavce pro začátečníky Jemný: Epilátor pro ženy, vhodný pro začátečnice, s nástavcem pro začátečnice.Přesný: Technologie pinzet Micro-Grip (28 pinzet) pro odstranění chloupků velkých jako zrnko písku.Hebká pokožka: Holení, zastřihování a epilace pro dlouhodobě hladkou pokožku.Méně bolesti: Nástavec k provádění vysokofrekvenční masáže s pulzujícími aktivními vibracemi pro zmírnění pocitu bolesti.Účinný: Přizpůsobí se každému záhybu pro účinnou epilaci i v obtížnějších oblastech, jako je koleno nebo podpaží. Mimořádně jemná epilace Epilátor Silk-épil 5 je možné nastavit na šetrné odstraňování chloupků. Díky protiskluzové rukojeti můžete epilovat ve vaně či sprše, kde je díky přítomnosti teplé vody epilace bezbolestná - ideální pro ženy, které s epilací začínají. Šetrný začátek Začněte epilovat, šetrně. Epilátor Silk-épil 5 odstraňuje kořínky chloupků, aby vaše pokožka byla celé týdny hladká a nemuseli jste za kosmetičkou. Plynulé pohyby Použijte s gelem/holicí pěnou, aby přístroj hladce klouzal po vaší pokožce. Epilace v teplé vodě vás uvolní, a tím vám poskytne ještě příjemnější zážitek. Už žádné dny "mezi" Už nikdy víc nemusíte čekat, až vám narostou chloupky do takové délky, aby je vosk zachytil. Technologie Micro-Grip odstraňuje i chloupky, které vosk nezachytí. Hladké podpaží Noste vaše oblíbené tílko s vědomím, že vaše podpaží je jemné a hladce oholené. Na obzvláště citlivé části těla doporučujeme použít hlavu holicího strojku, která je součástí sady. Nástavec k provádění vysokofrekvenční masáže Nový epilátor Silk-épil 5 je dodáván s masážním nástavcem pro pohodlnější a jemnější epilaci. Holení a zastřihování Hlava holicího strojku promění epilátor v plně funkční holicí strojek, zatímco s nástavcem zastřihovače můžete zastřihnout i vlasy. Wet&Dry 100% voděodolný, díky protiskluzové rukojeti se můžete epilovat ve vaně či sprše. Epilace se po pravidelném používání ve vodě stává prakticky bezbolestnou. Dvě nastavení rychlosti 2 stupně rychlosti - rychlost 1 pro extra jemnou epilaci nebo rychlost 2 pro velmi efektivní epilaci. Balení obsahuje: Braun Silk-épil 5 5/890 SensoSmart epilátor modrýHolicí hlavaZastřihovací nástavecNástavec pro kontakt s pokožkouNástavec pro začátečníkyČisticí kartáčekSíťový adaptér

Braun Silk-épil 5-610 epilátor od oblíbeného výrobce Procter & Gamble - tento hit snadno najdete výhodně za 1 699 Kč. Čekáme, že tahle nabídka se zařadí mezi bestsellery. Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.

Další parametry Braun Silk-épil 5-610 epilátor

  • Název: Braun Silk-épil 5-610 epilátor
  • EAN: AF416356672
  • Cena: 1 699 Kč
  • Výrobce: Procter & Gamble
  • Kategorie: E-shop, Kosmetika, hygiena a péče, Péče o tělo, Holení a depilace, Holící strojky a žiletky

Podobné produkty

Braun Silk-épil 5-610 epilátor

Další produkty od výrobce

Procter & Gamble

Braun Silk-épil 5-610 epilátor od populárního výrobce Procter & Gamble - tento hit pořídíte v časově omezené akci za 1 699 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. NEPLAŤTE DOPRAVNÉ A BALNÉ, nabídka platí pro objednávky v hodnotě nad korun. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad [afc field=doprava-zdarma] Kč
  • Osobní odběr v lékárně - ZDARMA
  • Osobní odběr v Zásilkovně - od 29 Kč
  • Česká pošta - Balíkovna - od 49 Kč
  • Doručení přepravcem (PPL, GLS) - od 79 Kč
Platba

  • Hotově, kartou nebo poukázkou na lékárně - ZDARMA
  • Dobírka - 39 Kč
  • Dobírka ČP - 29 Kč
  • On-line platba - ZDARMA
  • Zboží ihned, platím do 14 dnů Twisto - ZDARMA
  • Online benefitní brány