Braun Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set epilátor

Braun Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set epilátor

Jedinečná nabídka Braun Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set epilátor kvalitní značky výhodně za 5 739 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost:
5 739 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

 Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set Wet&Dry epilátor s 9 nástavci, včetně Braun FaceSpa Bez námahy: První epilátor pro ženy na světě s plně flexibilní hlavou pro snazší odstraňování chloupků.Hebká pokožka: Technologie pinzet Micro-Grip (40 pinzet) ne pro dny, ale týdny trvající pocit hladké pokožky.Praktický: Ergonomická protiskluzová rukojeť, perfektní pro epilaci ve sprše.Méně bolesti: Technologie SensoSmart zajišťuje použití správného tlaku a pro větší pohodlí ji lze použít také pod vodou.Všestranný: Včetně nástavců FaceSpa - šetrného kartáčku, kartáčku pro hloubkové čištění a houbičkového aplikátoru. Štíhlá, ergonomická rukojeť Zcela nový tvar s protiskluzovou rukojetí oceníte zejména ve sprše. Zaručuje snadnější, přesnější pohyb - ideální pro odstranění chloupků v těžko dostupných oblastech. Zdravě vypadající pokožka Dopřejte vaší pokožce péči, kterou si zaslouží. Šetrný kartáček na čištění obličeje FaceSpa jemně odstraňuje nečistoty z citlivé pokožky - přináší 6krát lepší výsledky než ruční čištění pleti. Hladké podpaží Noste vaše oblíbené tílko s vědomím, že vaše podpaží je jemné a hladce oholené. Na obzvláště citlivé části těla doporučujeme použít hlavu holicího strojku, která je součástí sady. Použijte na celé tělo Epilujte celé své tělo s pomocí flexibilní hlavy, která snadno dosáhne i do těch nejhůře přístupných oblastí. Technologie Micro-Grip s hlavou širší o 40 % odstraní jedním tahem více chloupků a vy tak dosáhnete účinnější epilace. Kartáček pro peeling těla Rozlučte se s mrtvými buňkami pokožky a přivítejte přirozeně krásnější pokožku. Součástí balení je kartáček pro peeling, který je účinnější než manuální peeling a přináší jemnější a hladší pokožku. Pinzety Micro-Grip Silk-épil 9 Flex odstraňuje přesně i ty nejkratší chloupky, které by neodstranil ani vosk, díky širším, delším a hlubším pinzetám. Ukazatel tlaku Technologie SensoSmart vás při epilaci upozorní červeným světýlkem, když na epilátor příliš tlačíte. Wet & Dry 100% voděodolný, můžete se epilovat ve vaně či sprše. Epilace se po pravidelném používání ve vodě stává prakticky bezbolestnou. Holení a zastřihování Hlava holicího strojku promění epilátor v plně funkční holicí strojek, zatímco s nástavcem zastřihovače můžete zastřihnout i vlasy. Balení obsahuje: Silk-épil 9 Flex epilátorHlava holicího strojkuZastřihovací nástavecNástavec pro kontakt s pokožkouNástavec na obličejKartáček pro peeling tělaBraun FaceSpa s šetrným kartáčkemPeelingový kartáček

Braun Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set epilátor od originálního výrobce Procter & Gamble - tento artikl čeká na vás ve výprodejové akci za 5 739 Kč. Pozor, počet kusů na skladě může být u akčního zboží omezen. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Další parametry Braun Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set epilátor

  • Název: Braun Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set epilátor
  • EAN: AF416356670
  • Cena: 5 739 Kč
  • Výrobce: Procter & Gamble
  • Kategorie: E-shop, Kosmetika, hygiena a péče, Péče o tělo, Holení a depilace, Holící strojky a žiletky

Podobné produkty

Braun Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set epilátor

Další produkty od výrobce

Procter & Gamble

Braun Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set epilátor od populárního výrobce Procter & Gamble - tento produkt objednáte v právě probíhající akci za 5 739 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. A co takhle doprava ZDARMA? Objednáte-li si nad Kč, neplatíte poštovné. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad [afc field=doprava-zdarma] Kč
  • Osobní odběr v lékárně - ZDARMA
  • Osobní odběr v Zásilkovně - od 29 Kč
  • Česká pošta - Balíkovna - od 49 Kč
  • Doručení přepravcem (PPL, GLS) - od 79 Kč
Platba

  • Hotově, kartou nebo poukázkou na lékárně - ZDARMA
  • Dobírka - 39 Kč
  • Dobírka ČP - 29 Kč
  • On-line platba - ZDARMA
  • Zboží ihned, platím do 14 dnů Twisto - ZDARMA
  • Online benefitní brány