LIVSANE A-Z Multivitamin komplex 50+ tablety 60ks

LIVSANE A-Z Multivitamin komplex 50+ tablety 60ks

Zákazníky oblíbený produkt LIVSANE A-Z Multivitamin komplex 50+ tablety 60ks od populárního výrobce za příznivou cenu 279 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost:
279 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

LIVSANE A-Z Multivitamín komplex 50 plus je doplněk stravy speciálně určen pro organizmus žen a mužů nad 50 let věku. Obsahuje vyšší množství vitamínů, minerálů a stopových prvků.Vitamin A podporuje metabolismus železa a imunitní systém a přispívá k udržení normálního stavu sliznic, pokožky a zraku.Vitamin B1 má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu, nervové soustavy a psychické činnosti a příznivě ovlivňuje činnost srdce.Vitamin B2 přispívá k udržení normálního stavu sliznic a červených krvinek.Vitamin B3 (niacin) přispívá k udržení normálního stavu pokožky a sliznic a snižuje míru únavy a vyčerpání.Vitamin B5 má pozitivní vliv na energetický metabolismus a mentální činnost a snižuje míru únavy a vyčerpání.Vitamin B6 podporuje tvorbu červených krvinek, příznivě ovlivňuje imunitní systém a snižuje míru únavy a vyčerpání.Biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů, pokožky a sliznic. Vitamin B12 má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu, nervové soustavy a psychické činnosti.Vitamin C má pozitivní vliv na funkci nervové soustavy a psychické činnosti a příznivě ovlivňuje imunitní systém.Vitamin D podporuje využití vápníku a fosforu, příznivě působí na udržení normálního stavu kostí, zubů a činnosti svalů a přispívá k normální hladině vápníku v krvi.Vitamin K podporuje srážlivost krve a přispívá k udržení normálního stavu kostí.Fosfor přispívá k normální funkci buněčných membrán a podílí se na udržení normálního stavu kostí a zubů.Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a podporuje energetický metabolismus.Chrom přispívá k udržení přirozené hladiny glukózy v krvi.Mangan podporuje tvorbu pojivových tkání, chrání buňky před oxidativním stresem a přispívá k udržení normálního stavu kostí.Měď přispívá k udržení normálního stavu pojivových tkání, slouží při přenosu železa a ovlivňuje pigmentaci vlasů a pokožky.Molybden přispívá k normálnímu metabolismu sirných aminokyselin.Selen přispívá k udržení normálního stavu vlasů a nehtů a podporuje činnost štítné žlázy a funkci imunitního systému.Vápník přispívá k normální srážlivosti krve a podílí se na normálním stavu kostí a zubů.Zinek má pozitivní vliv na syntézu DNA a přispívá k udržení normálního stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky.Balení obsahuje 60 ks.

LIVSANE A-Z Multivitamin komplex 50+ tablety 60ks od oblíbené společnosti PHOENIX Pharmahandel GmbH & Co KG - tento artikl se na vás těší za skvělou cenu 279 Kč. Podívejte se také na další položky v našem katalogu. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Další parametry LIVSANE A-Z Multivitamin komplex 50+ tablety 60ks

  • Název: LIVSANE A-Z Multivitamin komplex 50+ tablety 60ks
  • EAN: AF654096863
  • Cena: 279 Kč
  • Výrobce: PHOENIX Pharmahandel GmbH & Co KG
  • Kategorie: Heureka.cz, Kosmetika a zdraví, Zdraví, Léky, vitamíny a potravinové doplňky, Doplňky stravy

Podobné produkty

LIVSANE A-Z Multivitamin komplex 50+ tablety 60ks

Další produkty od výrobce

PHOENIX Pharmahandel GmbH & Co KG

LIVSANE A-Z Multivitamin komplex 50+ tablety 60ks od oblíbené společnosti PHOENIX Pharmahandel GmbH & Co KG - tento produkt doručujeme ve slevové akci za 279 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Upřednostňujete DOPRAVU ZDARMA? Stačí nakoupit nad Kč. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad [afc field=doprava-zdarma] Kč
  • Osobní odběr v lékárně - ZDARMA
  • Osobní odběr v Zásilkovně - od 29 Kč
  • Česká pošta - Balíkovna - od 49 Kč
  • Doručení přepravcem (PPL, GLS) - od 79 Kč
Platba

  • Hotově, kartou nebo poukázkou na lékárně - ZDARMA
  • Dobírka - 39 Kč
  • Dobírka ČP - 29 Kč
  • On-line platba - ZDARMA
  • Zboží ihned, platím do 14 dnů Twisto - ZDARMA
  • Online benefitní brány