Venira Bělící zubní pasta máta 100ml

Venira Bělící zubní pasta máta 100ml

Limitovaná edice produktu Venira Bělící zubní pasta máta 100ml od oblíbené značky v akci za 409 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost:
409 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Venira bělicí zubní pasta byla vyvinuta pro šetrné bělení zažloutlých zubů. Zároveň pomáhá eliminovat nevzhledné skvrny způsobené kouřením a konzumací potravin (např. kečup, tmavé bobuloviny) a nápojů (např. káva, červené víno, kola, černý čaj), které zabarvují zubní sklovinu. Díky svému šetrnému složení je vhodná skutečně pro celou rodinu, tedy i pro děti. Při pravidelném užívání zuby účinně čistí, eliminuje plak i nežádoucí pigmentaci. Obsahuje: Speciálně povrchově upravené minerály – dokážou redukovat nažloutlý tón zubů na minimum, zároveň eliminují skvrny způsobené konzumací barevných potravin a nápojů Aktivní uhlí – přispívá k bělení zubů tím, že redukuje nežádoucí pigmentaci a eliminuje zubní plak, zároveň detoxikuje dutinu ústní a má protizánětlivý i antibakteriální účinek Xylitol – sladidlo, které, na rozdíl od běžného cukru, nezvyšuje riziko vzniku zubního kazu a přispívá k odstranění zubního plaku a ochraně zubní dutiny Glycerin – zachovává gelovou konzistenci produktu a svým hojivým účinkem přispívá k udržení optimálního stavu ústní sliznice Hydroxyapatite – přispívá ke kompletní péči o zuby, protože jim dodává důležité minerály jako vápník a fosfor a tím podporuje posílení zubní skloviny a vyhlazení povrchu zubů Pentylene Glycol – působí antimikrobiálně a svými účinky zlepšuje vzhled Calcium Carbonate – je schopný mechanicky odstraňovat povlak ze zubů a redukovat viditelnost skvrn na jejich povrchu Kukuřičný škrob – díky své absorpční schopnosti zbavuje ústní dutinu nežádoucích látek Mentol – má protizánětlivý a antibakteriální účinek a zároveň přispívá k udržení optimálního stavu dásní Extrakt ze stévie – pastě dodává sladkou chuť Olej z máty peprné – přispívá k péči o dutinu ústní a osvěžuje dech Benefity: Přírodní pasta pro šetrné bělení zubů a kompletní péči o ústní dutinu Obsahuje aktivní uhlí a dalších 15 aktivních látek (včetně speciálně povrchově upravených minerálů) Napomáhá k dokonale čistým a vyleštěným zubům Eliminuje zubní plak i nežádoucí pigmentaci Nenarušuje zubní sklovinu Přispívá ke zdravé ústní dutině Zanechává příjemně svěží dech S příchutí máty Vhodná i pro každodenní použití Dermatologicky testováno Produkt je přírodní Vegan Bez cukru Balení obsahuje 100 ml.

Venira Bělící zubní pasta máta 100ml od originálního výrobce TOPADROIT - tento artikl čeká na vás v jedinečné akci za 409 Kč. Neustále aktualizujeme ceny zboží a skladové dostupnosti. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Další parametry Venira Bělící zubní pasta máta 100ml

  • Název: Venira Bělící zubní pasta máta 100ml
  • EAN: AF862878340
  • Cena: 409 Kč
  • Výrobce: Topadroit
  • Kategorie: Heureka.cz, Kosmetika a zdraví, Zdraví, Hygiena, Péče o zuby, Zubní pasty

Podobné produkty

Venira Bělící zubní pasta máta 100ml

Další produkty od výrobce

TOPADROIT

Venira Bělící zubní pasta máta 100ml od kvalitního výrobce TOPADROIT - tento artikl musíte mít za téměř velkoobchodní cenu 409 Kč. U nás najdete pouze produkty prověřených prodejců, Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak Kč. Už se těšíte na svoji objednávku?

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad [afc field=doprava-zdarma] Kč
  • Osobní odběr v lékárně - ZDARMA
  • Osobní odběr v Zásilkovně - od 29 Kč
  • Česká pošta - Balíkovna - od 49 Kč
  • Doručení přepravcem (PPL, GLS) - od 79 Kč
Platba

  • Hotově, kartou nebo poukázkou na lékárně - ZDARMA
  • Dobírka - 39 Kč
  • Dobírka ČP - 29 Kč
  • On-line platba - ZDARMA
  • Zboží ihned, platím do 14 dnů Twisto - ZDARMA
  • Online benefitní brány