Sunar Complex 3 600g - balení 6 ks

Sunar Complex 3 600g - balení 6 ks

Jedinečná nabídka Sunar Complex 3 600g - balení 6 ks od oblíbeného výrobce výhodně za 1 374 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost:
1 374 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Sunar Complex 3 je pokračovací kojenecké mléko z plnotučného mléka, bez palmového oleje. Vyvinuto podle vzoru mateřského mléka. Je určena pro děti od ukončeného 12. měsíce a obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce.  Mléčná výživa pro malé děti pro spokojené bříško.Sunar Complex 3 byl vyvinut po vzoru mateřského mléka a obsahuje unikátní  kombinaci živin, které se v mateřském mléce přirozeně vyskytují.Proč si vybrat Sunar ComplexZ plnotučného kravského mlékaBez palmového olejePodpora imunity díky vitaminům A, C a D Podpora správného vývoje díky obsahu železa, které přispívá k rozvoji poznávacích funkcí a správnému vývoji imunitního systémuVápník a vitamin D jsou potřebné pro normální růst a vývin kostíOmega 3 masné kyseliny (kyselina alfa-linolenová) přispívá k rozvoji mozku a nervové soustavy Plnotučné mlékoze kterého je Sunar Complex 3 vyroben, dodává mléku lahodnou chuť a proto je dětmi velmi dobře přijímáno a mají spokojené bříško.Na kvalitě záležíVyrábí se udržitelným a ekologickým způsobem z čerstvého kravského mléka. Při výrobě jsou aplikovány pokročilé technologie výroby a samozřejmostí je přísná kontrola kvality.   Návod na přípravu 1. Vysterilizujte lahevPečlivě si umyjte a osušte ruce.  Vysterilizujte dudlík, lahev a kroužek tak, že je ponoříte do vařící vody na 10 minut.2. Převařenou vodu vychlaďte na 40 °CV jiné nádobě převařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ji vychladnout např. ve vodní lázni na 40 °C. Vlijte požadované množství do vysterilizované lahve (dávkování viz tabulka).  Nespotřebovanou převařenou vodu již pro další přípravu mléka nepoužívejte. 3. Smíchejte se SunaremNaplňte odměrku vrchovatě práškem, přebytek zarovnejte ostřím nože a vsypte do lahve požadovaný počet odměrek (viz dávkovací tabulka). Dobře zavřete a důkladně protřepejte, až se prášek rozpustí. Používejte vždy pouze přiloženou odměrku.4. Protřepte a zkontrolujte teplotuPřed podáváním dítěti si zkontrolujte na vnitřní straně zápěstí, že teplota mléka není vyšší než 37 – 40 °C.  Připravenou porci ihned podávejte.  Věk kojencePočet mléčných porcína den (24 h.)    Doporučená celková potřebamléka na den (v ml)12-24 měsíců2330Voda (ml)Počet zarovnaných odměrek    Množství obnovenéhomléka (v ml)1505165Regulovaný název: Sunar Complex 3 MLÉČNÁ VÝŽIVA PRO MALÉ DĚTI V PRÁŠKU.

Sunar Complex 3 600g - balení 6 ks od kvalitního výrobce HERO CZECH - tento artikl je v tuhle chvíli za téměř velkoobchodní cenu 1 374 Kč. V našem obchodě najdete nejvýhodnější ceny. Vy neplatíte nic navíc!

Další parametry Sunar Complex 3 600g - balení 6 ks

  • Název: Sunar Complex 3 600g - balení 6 ks
  • EAN: AF896214815
  • Cena: 1 374 Kč
  • Výrobce: HERO CZECH
  • Kategorie: Heureka.cz, Dětské zboží, Dětská výživa, Kojenecká mléka

Podobné produkty

Sunar Complex 3 600g - balení 6 ks

Další produkty od výrobce

HERO CZECH

Sunar Complex 3 600g - balení 6 ks od oblíbeného výrobce HERO CZECH - tento artikl objednávejte ve výprodejové akci za 1 374 Kč. Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Jakmile se vám zalíbí zboží nad Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude BEZPLATNÁ. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad [afc field=doprava-zdarma] Kč
  • Osobní odběr v lékárně - ZDARMA
  • Osobní odběr v Zásilkovně - od 29 Kč
  • Česká pošta - Balíkovna - od 49 Kč
  • Doručení přepravcem (PPL, GLS) - od 79 Kč
Platba

  • Hotově, kartou nebo poukázkou na lékárně - ZDARMA
  • Dobírka - 39 Kč
  • Dobírka ČP - 29 Kč
  • On-line platba - ZDARMA
  • Zboží ihned, platím do 14 dnů Twisto - ZDARMA
  • Online benefitní brány