NICORETTE MINT 4MG PAS CMP 2X40

NICORETTE MINT 4MG PAS CMP 2X40

Udělejte si radost produktem NICORETTE MINT 4MG PAS CMP 2X40 od kvalitní značky za výhodnou cenu 689 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost:
689 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Zmírněte chuť na cigaretu již od 2 minut po požití s pastilkami Nicorette® Mint 4 mg. Jednoduché použití, osvěžující mátová příchuť, která dlouho vydrží. Balení je praktické a diskrétní. Stačí jej vložit do kapsy a můžete vyrazit. Dostupné v 4mg síle, pokud kouříte více než 20 cigaret za den. Pro rychlou úlevu od chuti na cigaretu a abstinenčních přízaků při odvykání kouření zvolte lisované pastilky Nicorette® Mint 4 mg.Zmírněte chuť na cigaretu pomocí Nicorette® Mint lisovaných pastilek. Pastilky s obsahem nikotinu zmírňují chuť na cigaretu již od 2 minut po požití. Jednoduché řešení, jak zmírnit chuť na cigaretu, kdykoli a kdekoli díky diskrétnímu kapesnímu balení – stačí dát do kapsy a můžete vyrazit, díky čemuž budete vždy připraveni, když se objeví abstinenční příznaky či chuť zapálit si.Udržitelné kartonové balení také přispívá ke snižování plastového odpadu. 4 mg síla je vhodná pro kuřáky s vyšší mírou závislosti, kteří kouří více než 20 cigaret denně nebo pociťují touhu zapálit si do 30 minut po probuzení. K dispozici je v 40 a 80 ks balení. Pokud potřebujete ulevit od chuti na cigaretu nebo se pokoušíte přestat kouřit, Nicorette® Mint lisované pastilky jsou jednoduchou volbou s rychlým nástupem účinku a příjemnou svěží příchutí.  Hlavní benefityZMÍRŇUJÍ CHUŤ NA CIGARETU JIŽ OD 2 MINUT PO POŽITÍ - zmírněte chuť na cigaretu rychle a jednoduše s Nicorette® Mint lisovanými pastilkamiSNADNÁ A DISKRÉTNÍ POMOC PŘI ODVYKÁNÍ OD KOUŘENÍ – stačí vložit praktické balení do kapsy, kabelky, tašky nebo batohu a budete připraveni, kdykoli vás přepadne nutkání zapálit si. DOSTUPNÉ VE 2 VELIKOSTECH BALENÍ 40 a 80 ks v udržitelném obalu, který snižuje produkci plastového odpadu a ušetří až 85 % plastu v porovnání s předchozí verzí. VYBERTE SI SÍLU, KTERÁ JE PRO VÁS SPRÁVNÁ – 4 mg síla je vhodná pro kuřáky s vyšší mírou závislosti (kouří více než 20 cigaret denně nebo si zapálí cigaretu do 30 minut po probuzení). Odvykejte pomocí náhradní nikotinové terapieCo je vlastně náhradní nikotinová terapie a jak funguje? Náhradní nikotinová terapie funguje tak, že uvolňuje terapeutický nikotin do krevního oběhu v mnohem nižších dávkách než v cigaretě – bez škodlivých chemikálií tabákového kouře, které mohou být zdraví škodlivé. Tímto způsobem ti pomáhá mírnit chuť na cigaretu. Náhradní nikotinová terapie vám poskytne nižší a kontrolovanější dávky nikotinu. Dávka se časem pomalu snižuje, dokud se nikotinu nebudete moci nadobro vzdát. Ukončení však bude stále vyžadovat tvoji vůli a úsilí.Balení obsahuje 2x40 ks

NICORETTE MINT 4MG PAS CMP 2X40 od oblíbené značky Johnson & Johnson - tento produkt prodáváme ve slevové akci za 689 Kč. Zboží zařazené v našem katalogu vás nezklame. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Další parametry NICORETTE MINT 4MG PAS CMP 2X40

  • Název: NICORETTE MINT 4MG PAS CMP 2X40
  • EAN: AF911494656
  • Cena: 689 Kč
  • Výrobce: Johnson & Johnson
  • Kategorie: Heureka.cz, Kosmetika a zdraví, Zdraví, Léky, vitamíny a potravinové doplňky, Volně prodejné léky

Podobné produkty

NICORETTE MINT 4MG PAS CMP 2X40

Další produkty od výrobce

Johnson & Johnson

NICORETTE MINT 4MG PAS CMP 2X40 kvalitní značky Johnson & Johnson - tento hit naleznete s úžasnou cenovkou 689 Kč. Zboží zařazené v našem katalogu vás nezklame. Při objednávce nad Kč získáte DOPRAVU ZDARMA. Udělejte si radost.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad [afc field=doprava-zdarma] Kč
  • Osobní odběr v lékárně - ZDARMA
  • Osobní odběr v Zásilkovně - od 29 Kč
  • Česká pošta - Balíkovna - od 49 Kč
  • Doručení přepravcem (PPL, GLS) - od 79 Kč
Platba

  • Hotově, kartou nebo poukázkou na lékárně - ZDARMA
  • Dobírka - 39 Kč
  • Dobírka ČP - 29 Kč
  • On-line platba - ZDARMA
  • Zboží ihned, platím do 14 dnů Twisto - ZDARMA
  • Online benefitní brány